Το μαγικό μπαλόνι

Share this

Μία διαδραστική παράσταση με ηθοποιούς και κούκλες, που φτιάχτηκαν ειδικά για να ταξιδέψουν τους μικρούς μας φίλους στη Χώρα των Μπαλονιών. Στη διάρκεια της τα παιδιά έχουν την ευκαιρία να διασκεδάσουν, συμμετέχοντας ενεργά στην εξέλιξη της ιστορίας, μέσα από γρίφους και παιχνίδια. Με τις δικές τους προτάσεις και ιδέες φτάνουμε βήμα-βήμα στη λύση του μυστηρίου.

         Με την ολοκλήρωση της παρακολούθησης δίνεται η δυνατότητα να γνωρίσουν από κοντά τις Μπαλονόκουκλες της παράστασης και να κατασκευάσουν στη συνέχεια τη δική τους κούκλα. Με γνώμονα όλους τους κανόνες ασφαλείας και υγιεινής, τα παιδιά, με τα ποικίλα υλικά που έχουν στα χέρια τους, αφήνουν τη φαντασία τους ελεύθερη και δημιουργούν το δικό τους Μπαλονοήρωα!  

Πως θα σας φαινόταν αν σας έλεγαν ότι μπορείτε να πετάξετε; Ότι μπορείτε να ταξιδέψετε σε όποιο μέρος του κόσμου θέλετε; Από την παγωμένη Αλάσκα μέχρι την έρημο Σαχάρα και από το βυθό του ωκεανού μέχρι το πιο λαμπρό αστέρι του ουρανού. Σας φαίνεται απίθανο; Κι όμως, ο εφευρέτης Κλέβερεστ βρήκε τη λύση! Μετά από πολλές προσπάθειες και δοκιμές, εφηύρε το «Μαγικό Μπαλόνι», που όποιο παιδί το κρατήσει, μπορεί να κάνει το όνειρο του πραγματικότητα. Ξαφνικά όμως όλα ανατρέπονται! Κατά ένα μυστήριο τρόπο ο εφευρέτης και το μαγικό μπαλόνι του εξαφανίζονται. Ο Σβούρας, ο μικρός μας ήρωας, αναλαμβάνει δράση! Μέσα από μια μεγάλη περιπέτεια θα φτάσει μέχρι τη Χώρα των Μπαλονιών, για να ζητήσει βοήθεια. Μαζί με τα μπαλόνια αλλά και όλα τα παιδιά θα προσπαθήσουν να φτάσουν στη λύση του μυστηρίου. Θα τα καταφέρουν άραγε;

παιχνιδουργήστε
μαζί μας...